8.8
Authorized reseller of Meer van Bold , Google Nest

Bold Smart Lock + Google Nest Cam Outdoor

1

€ 199,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,00

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 229,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 349,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
De camera resolutie is 1080p (Full HD).
1080p HD Camera
Geeft ook bij beperkt licht een goed beeld
Nachtzicht
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Naast het ontvangen van beeld en geluid op de smartphone, kun je via een smartphone ook met de persoon voor de camera praten.
2-richtings communicatie
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Gegevens kunnen veilig op internet opgeslagen worden, zodat u deze altijd en overal kunt ophalen.
Cloud-opslag
Het apparaat kan u op de hoogte brengen van vooraf bepaalde gebeurtenissen via e-mail, SMS of pushberichten in de smartphone app.
E-Mail/SMS/App Alarm
Het product is weerbestendig en kan buitenshuis worden gebruikt / gemonteerd.
Weerbestendig
Detecteert bewegingen
Bewegingsdetector
Eenvoudige Installatie

Open nu je deur met de Bold Smart Lock. Je hebt nooit meer je sleutels nodig en je kunt je deur openen met een druk op de knop in de app. Niet alleen handig, maar ook super veilig. Geef anderen toegang of bekijk wie en wanneer je huis is binnengekomen. De weerbestendige Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera heeft een groothoeklens van 130° en een gedetailleerde resolutie van maximaal 1080p bij 30 frames per seconde. Wat dit apparaat verder onderscheidt is de ingebouwde microfoon en luidspreker. Bij bewegingsdetectie of een verdacht geluid word je in realtime met beeld op de hoogte gesteld via e-mail of app. Je kunt zelfs met je stem ingrijpen dankzij de intercomfunctie.


De voordelen van de Bold Smart Lock + Google Nest Cam Outdoor in één oogopslag:

 • Makkelijke installatie
 • Meer veiligheid
 • Ook zonder telefoon openen
 • Gebruiksgemak
 • Opnamen in 1080p
 • Meldingen ook door geluiden
 • Intercomfunctie

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Deze smart lock van Bold voldoet aan onze verwachtingen. De deur kan niet op afstand worden geopend, maar in combinatie met de Bold Connect (apart verkrijgbaar) kan dit wel. Ook zonder smartphone is de smart lock te bedienen, via een pincode. De Google Nest Cam Outdoor is een uitstekende bewakingscamera voor buitengebruik. Hij werkt nauwkeurig en filmt in 1080p. Daarnaast is er zowel bewegings- als geluidsdetectie en tal van handige functies zoals activiteitszones die vals alarm verminderen. Deze set is echt een aanrader!

Productinformatie

 • Makkelijke installatie: Iedereen kan deze smart lock eenvoudig installeren, zonder dat je aan de bedrading hoeft te zitten. Binnen drie minuten zou je het slot moeten kunnen gebruiken.
 • Meer veiligheid: De Duracode constructie zorgt voor optimale veiligheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er makkelijk ingebroken wordt. Het slot beschikt over het hoogste beveiligingskeurmerk SKG***.
 • Ook zonder telefoon openen: Gebruik een pincode door aan het slot te draaien om de smart lock te openen wanneer je smartphone leeg is of wanneer je deze thuis wil laten.
 • Gebruiksgemak: Je deur openen met een smart lock is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met één druk op de knop ben je binnen!
 • Opnamen in 1080p: De opnamen in 1080p full hd bieden een hoge mate van detail. Ondanks de zeer brede hoek van 130° wordt het infrarode licht 's nachts gelijkmatig verdeeld.
 • Meldingen ook door geluiden: Veel camera's geven alleen alarm bij het detecteren van beweging. De Google Nest Cam Outdoor kan meer. Opvallende geluiden activeren ook een melding in de app. Op verzoek kun je per sms of e-mail op de hoogte worden gebracht.
 • Intercomfunctie: Krijg je een melding? Ga rechtstreeks naar de livestream en maak jezelf hoorbaar. Schrik ongewenste bezoekers af of laat bezorger weten wat hij mag doen met je pakketje.

Bold Smart Lock + Google Nest Cam Outdoor in actie

De installatie van deze smart lock gaat heel eenvoudig, ondanks dat je de hele cylinder vervangt. Binnen drie minuten en drie eenvoudige stappen kan iedereen deze smart lock installeren en gebruiken. De smart lock kan thuis worden gebruikt, op kantoor of in je vakantiewoning. Via de Bold app kun je mensen (tijdelijk) toegang geven tot je woning, waardoor je geen gedoe meer hebt met sleutels. Wanneer je je telefoon bent vergeten, hij leeg is of bewust thuis hebt gelaten kun je gelukkig nog steeds je deur openmaken. Tenminste, als je de gegenereerde pincode hebt onthouden! Via de app kun je pincodes laten genereren die je kunt gebruiken om de deur open te maken, ook zonder telefoon.

Meer veiligheid met de Google Nest Cam Outdoor

24 uur per dag videobewaking. De Google Nest Cam Outdoor waarschuwt zodra het verdachte bewegingen of geluiden registreert. Dankzij een foto zie je meteen wat er gaande is rondom je woning. Als dat niet genoeg is, kun je direct het live-beeld aanklikken of de foto's van de laatste drie uur bekijken in de app. Je krijgt nog meer handige functies met een Google Nest Aware-abonnement. Daar kun je instellen welke gebieden er op je terrein beveiligd moeten worden en een melding afgeven bij een beweging. Of selecteer alleen je voortuin en niet de gehele straat zodat je alleen bericht krijgt als de camera iets ziet in de tuin. Andere mogelijkheden van het abonnement zijn een time-lapse functie, de mogelijkheid om clips te maken en de beschikbaarheid van de video-opnames over de laatste 10 of 30 dagen.


In tegenstelling tot andere buitencamera's wordt de Google Nest Cam Outdoor niet geleverd met batterijen, maar is hij aangesloten op een standaard stopcontact. Zo kan het systeem altijd opnemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterijen op zijn. Dankzij de geïntegreerde microfoon en een luidspreker kun je ook snel ingrijpen in geval van nood of gewoonweg communiceren met bezoekers.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenBold Smart Lock: 30-35mm, verlengstukjes: 30, 35, 40, 45mm
Google Nest Cam Outdoor: 7,2 x 7,2 x 8,9 cm
GewichtBold Smart Lock: 375 gram
Google Nest Cam Outdoor: 313 gram
Batterij Smart LockCR123A, 1550mAh
Gebruikstemperatuur Smart LockBinnenknop: +10°C tot +40°C
buitenknop: -20°C to +80°C
CameraSensor (1/3 inch 3 megapixels) met miljoenen kleuren en 8x digitale zoomlens
VideoTot 1080p (1920 x 1080) bij 30 fps H.264-codering
Stroomvoorziening Google Nest Cam OutdoorVoeding Input Power: 100-240V AC, 50 / 60Hz, 0.2A
Stroomvoorziening: 5V DC, 1.4A
Camera Input Vermogen: 5V DC, 1.0A
Kabellengte Google Nest Cam Outdoor7,5 meter
Inhoud doos Bold Smart Lock1x Smart Cylinder SX
1x Batterij CR123A
3x Lengteadapters
1x Installatie gereedschap
1x Cilinderborgbout
1x Engine-bevestigingsschroef
1x Installatie boekje
Inhoud doos Google Nest Cam Outdoor1x Google Nest Cam bewakingscamera buitenshuis, 1x magnetische aansluiting, 1x montageplaat voor de camera, 1x voeding, 1x montageplaat voor de voeding, 12x Google Nest schroeven, 12x muurpluggen, 9x kabelklemmen, 1x installatie-instructies, 1x introductie
Installatie
FAQs
Kan een Bold Smart Cylinder iedere gewone cilinder vervangen?

Ja, de Bold Smart Cylinder is zo gemaakt dat hij iedere gewone cilinder kan vervangen. Je haalt eenvoudig de oude cilinder uit je deur en installeert de Bold Smart Cylinder ervoor in de plaats.

Welke afmetingen moet mijn deur hebben?

De Bold Smart Cylinder past op alle deuren met een binnenmaat van 30 tot 35 mm. De buitenmaat is door bijgevoegde verlengstukjes te vergroten tot 45 mm.

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat minimaal 2 jaar of 20.000 activaties mee. De batterijstatus en het gebruik worden door Bold bijgehouden en in de app weergegeven.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.