8.3
Authorized reseller of Meer van Bold

Bold Clicker - Afstandsbediening

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 39,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 39,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

De voordelen van de Bold Clicker Afstandbediening in één oogopslag:

 • Eenvoudig gebruik
 • Makkelijk geïnstalleerd
 • Bedienbaar op afstand
 • Toegang zonder smartphone
 • End-to-end encryption

Expert review
8.3
Getest door tink Experte
Sonik

Maak je dagelijks leven een stukje eenvoudiger. Geen gezoek meer naar sleutels aan het eind van een lange werkdag. Open de deur op afstand, of je nu loopt, fietst of rijdt. Kom veilig thuis in de wetenschap dat alleen jij, en degenen aan wie je toegang hebt gegeven, de deur kunnen openen. Bespaar tijd en energie, door sloten en Clickers in je app te koppelen, en aan te passen hoe je elke dag thuis wilt komen.

Meer details
Productinformatie

 • Makkelijk te gebruiken: Met de Bold Clicker kun je je Bold slimme sloten activeren met een druk op de knop van de Clicker. Een druk op de knop laat de Clicker scannen naar nabije Bold sloten. Er wordt verbinding gemaakt met het dichtstbijzijnde Bold slot binnen het bereik. De Clicker moet uiteraard wel eerst aan het slot worden toegewezen om te voorkomen dat willekeurige Clickers jouw deur niet open kunnen maken.
 • Installatie in een handomdraai: Via bluetooth maakt de Clicker verbinding met je Bold smart locks, en kan tot 80 verschillende sloten koppelen. De afstandsbediening wordt geïnstalleerd via de Bold app en een Bridge. Je voegt de Clicker eenvoudig toe aan je gebruikersaccount en kiest welke sloten je met de clicker wilt synchroniseren. Plug je bridge in het stopcontact, zodat je clicker zowel met je wifi als met bluetooth verbonden is, en alles is ingesteld.
 • Slot activeren op afstand: De Bold Clicker kan gemakkelijk aan je sleutelhanger, je telefoon of je portemonnee bevestigd worden. Je kunt dus handsfree je deur openen. Je kunt meerdere slimme sloten activeren met een druk op de knop, zonder zelf aan de deurknoppen te hoeven draaien.
 • One-stop-oplossing zonder smartphone: De Bold Clicker is geschikt voor iedereen die geen smartphone heeft, of zijn smartphone niet wil gebruiken. In plaats van met sleutels om te gaan of kennis van smartphones nodig te hebben, kun je de Clicker gebruiken om deuren veilig en gemakkelijk te openen.
 • Digitale veiligheid met encryptie: De Bold Clicker is een veilige optie voor jou om deuren te openen en te vergrendelen. Met een AES128 Encryptie zowel lokaal als End-to-End 2-Factor Authenticatie op accounts zijn je gegevens veiligheid beschermd.

Expert review
8.3
Getest door tink Experte
Sonik
Installatie 8

Voor de installatie heb je alleen de bridge, en één of meer Bold sloten nodig. Dan hoef je alleen de app nog te downloaden, waarin alle apparaten verbonden worden.

Productkwaliteit 8

Het product is gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen een temperatuur tussen -20 en 50 °C. Hij is niet waterdicht, maar zal onder normale omstandigheden niet snel breken.

App/Software 8

De app kan op iOS en Android toestellen gedownload worden. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer in te voeren en het instellen duurt minder dan 5 minuten.

Functionaliteit 8

De Clicker geeft je een oplossing om deuren te openen zonder naar sleutels te hoeven zoeken.

Betrouwbaarheid 9

Je kunt er altijd op rekenen dat je Clicker de deur zal openen. De lange levensduur van de batterij zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn dat je afstandsbediening zonder batterij komt te zitten en je uit je huis wordt buitengesloten.

Ontwerp 9

De Clicker is klein en compact, perfect om aan je sleutels te ketenen en overal mee naartoe te nemen.

Gegevensbescherming 8

De kleine afstandsbediening zorgt voor digitale veiligheid door end-to-end gegevensversleuteling. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van je gegevens.

Prijs-kwaliteit 8

De verhouding tussen de functies van het product en zijn prijs maken het tot een uitstekend product dat je dagelijkse routines vereenvoudigt.

Voor de installatie heb je alleen de bridge, en één of meer Bold sloten nodig. Dan hoef je alleen de app nog te downloaden, waarin alle apparaten verbonden worden.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen3,5 x 0,82 cm
Gewicht7 g
Soort batterijGevoed door CR2025 knoopcel batterij (meegeleverd)
Batterijlevensduur4 jaar op basis van 10 activeringen/dag
ConnectiviteitBluetooth
CompatibiliteitIOS, Android
Installatie
FAQs
Is de Bold Clicker waterdicht?

De Bold Clicker is niet waterdicht, dus dompel de afstandsbediening niet onder in water.

Wat moet ik doen als ik de Bold Clicker verlies?

Je kunt de Bold Clicker gemakkelijk deactiveren in de app.

Is de batterij inbegrepen in de verpakking?

De batterij is inbegrepen in de verpakking. Hij gaat minstens vier jaar mee, dus je hoeft de batterij niet vaak te vervangen.

Kan ik meer dan één deur openen met de Bold Clicker?

Ja, je kunt niet alleen tot 80 Bold sloten openen, je kunt ook anderen toegang geven zodat ook zij de deur kunnen openen.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie