8.9
Authorized reseller of Meer van Arlo

Arlo Wired Video Doorbell

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 189,95 Incl. btw

  • Levertermijn: 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Weet wie er aan je deur staat met de Arlo Wired Video Doorbell en wees altijd op de hoogte. Krijg een volledig beeld door de 180 graden camera en spreek met de mensen aan je deur.


De voordelen van de Arlo Wired Video Doorbell in één oogopslag:

  • Haarscherp beeld
  • Bewegingssensor
  • Video oproepen
  • Quick reply berichten

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Maak je deurbel slimmer én verbeter de veiligheid van je woning met de Arlo Wired Video Doorbell. De uitgebreide functies maken deze deurbel een erg goed product in zijn klasse. Met name de slimme bewegingsdetectie, de uitgebreide notificaties en de quick reply berichten zijn erg goede functionaliteiten van deze camera. Een echte aanrader!

Productinformatie

  • Haarscherp beeld: Krijg alles haarscherp in beeld door de ingebouwde camera met HDR functie. Gezichten zijn dus nog duidelijker herkenbaar.
  • Bewegingssensor: Krijg een notificatie op je telefoon wanneer de video deurbel beweging detecteert en schakel direct over naar het live-beeld.
  • Video oproepen: De Arlo Wired Video Doorbel belt je telefoon zodra er iemand aan de deur staat. Hierdoor mis je nooit meer een bezoeker.
  • Quick reply berichten: De deurbel maakt geautomatiseerde berichten aan zodat je snel kan reageren wanneer er iemand aan de deur staat, maar niet in staat bent om echt face-to-face te communiceren.

Arlo Wired Video Doorbell in actie

Wees altijd virtueel thuis met de video deurbel van Arlo. Het haarscherpe beeld zorgt ervoor dat jij altijd weet wie er aan je deur staat en door de communicatie functie kun je ook praten met je bezoekers. Zowel overdag, als 's nachts. Vertel de postbode waar het pakket neergelegd moet worden of vertel je familielid op een later moment terug te komen. Met de Arlo Wired Video Doorbell staat niemand meer te wachten voor je deur. Vanwege de 180 graden camera hoek zie je van top tot teen wie er voor je deur staat en kun je ook pakketjes op de grond zien liggen.

Altijd op de hoogte

Wanneer er wordt aangebeld bij je thuis, belt de deurbel via een video oproep naar je telefoon. Hierdoor kun je direct communiceren met diegene die voor je deur staat te wachten. Daarnaast kunnen er quick reply berichten worden ingesteld die opgenomen audioberichten laten horen voor je bezoek, wanneer je niet in staat bent om direct te reageren. Daarnaast kun je direct video-beelden bekijken op het vergrendelscherm van je smartphone, waardoor je tijd bespaart en direct actie kan ondernemen. Wanneer er echt iets verdachts wordt gedetecteerd, doet de ingebouwde sirene zijn werk, waardoor ongewenst bezoek direct wordt afgeschrikt. Maak activiteit-zones aan welke jij belangrijk vindt, zodat er geen valse alarmen worden gegeven.


Ervaar meer veiligheid van je woning met de ingebouwde bewegingssensor. De bewegingssensor maakt onderscheid tussen personen, pakketjes, voertuigen en dieren, zodat je nooit meer ongewenst notificaties op je telefoon krijgt.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingen45 x 130 x 25 mm
Gewicht113 gram
Verbinding2.4GHz Wifi
VoltageTussen 16V AC en 24V AC
Resolutie1536 x 1536p
NachtzichtTot 6 meter
Bedrijfstemperatuur-20° C to 45° C
Inhoud doosArlo Video DoorbellPower kabelMontage plaat platMontage plaat hoekSchroevenPinUitbreidset kabelsInstallatie gids
Installatie
FAQs
Wat is de range van de bewegingssensor?

De bewegingssensor detecteert beweging tot 5 meter.

Hoe worden de videobeelden opgeslagen?

De videobeelden worden gratis opgeslagen in de cloud tot 30 dagen.

Is de Arlo Wired Video Doorbell waterbestendig?

Ja, de Arlo Wired Video Doorbell is gemaakt voor gebruik buiten en dus waterbestendig. Hij is er voor gemaakt om regen, hitte, kou en zon te weerstaan.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie