9.1
Authorized reseller of Meer van Arlo

Arlo Chime - Draadloze Deurbel

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 59,99

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 59,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Amazon Alexa.
Amazon Alexa
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
Het product vereist een basisstation.
Basisstation vereist
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Eenvoudige Installatie

De Arlo Chime kan op elk stopcontact worden aangesloten om je een hoorbare waarschuwing te geven wanneer iemand je Arlo Audio deurbel laat rinkelen. Plaats Arlo Chimes in verschillende kamers zodat je nooit een bezoeker mist, zelfs niet als je je telefoon niet bij je hebt. Kies uit verschillende tonen, pas het volume aan en activeer de stille modus wanneer je niet gestoord wilt worden.


De voordelen van de Arlo Chime in één oogopslag:

 • Makkelijke installatie
 • Aanpasbare geluidsinstellingen
 • Compatibel met veel Arlo-apparaten
 • Meerdere Chimes in één keer instellen

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

De Arlo Chime is een onmisbare accessoire voor iedereen die al een Arlo camera of deurbel gebruikt. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je de deurbel mist als je door je huis loopt zonder smartphone. Sluit de Chime aan op de gewenste locatie en je hoort een geluidje wanneer er een geluid of beweging wordt gedetecteerd bij je voordeur. Als je een groter huis hebt, kun je meerdere Chimes in verschillende kamers installeren zodat je nooit meer een bezoeker mist.

Productinformatie

 • Makkelijke installatie: Het draadloze ontwerp van de Arlo Chime betekent dat je hem overal in huis kunt installeren door hem in een stopcontact aan te sluiten. Plaats het geluid in elke kamer om ervoor te zorgen dat je hoort wanneer je Arlo camera een geluid of beweging detecteert - je hebt geen smartphone nodig.
 • Aanpasbare geluidsinstellingen: Je kunt je Chime volledig aanpassen aan je voorkeuren, kies uit een selectie van beltonen, pas het volume aan en schakel de stille modus eenvoudig in wanneer je niet gestoord wilt worden.
 • Compatibiliteit: De Arlo Chime is een veelzijdige uitbreiding op je bestaande slimme beveiligingssysteem, aangezien het compatibel is met Arlo Audio Deurbel, Arlo beveiligingsverlichting en Arlo draadloze camera's.
 • Meerdere Chimes in één keer instellen: Je kunt meerdere Chimes in verschillende kamers installeren, zodat je nooit een beweging of geluidssignaal mist, hoe groot je huis ook is.

De Arlo Chime in actie

De Arlo Chime is een eenvoudig te installeren uitbreiding op elk bestaand Arlo smart home beveiligingssysteem. Koppel de Chime met je Arlo Doorbell of camera om geluidswaarschuwingen te krijgen wanneer een beweging of geluid wordt gedetecteerd. Dat betekent dat je vrij kunt rondlopen en je hoeft je telefoon niet altijd in de buurt te houden.

Het instellen van de Arlo Chime

Open de Arlo app op je mobiele apparaat, tik op het "+"-teken in de rechterbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en selecteer de optie Chime. Sluit je Chime aan op de gewenste locatie en tik op "doorgaan" in de app wanneer het led lampje van de Chime begint te knipperen. Als het lampje wit is, tik je in de app opnieuw op "volgende". Geef je Chime een naam in de Arlo app. Selecteer ten slotte welk Arlo-apparaat je wilt koppelen met de Chime. Tik op "finish" om de installatie te voltooien.


De Arlo Chime is een handige uitbreiding voor alle bestaande Arlo camera's of Doorbell bezitters die zonder telefoon door hun huis willen kunnen rondlopen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over gemiste bezoekers of pakketten.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen9 x 4,8 x 4,5 cm
Gewicht86 gram
BesturingssytemenAndroid, Apple iOS
KleurWit
Inhoud doosArlo Chime, Installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Heb ik een Arlo Hub nodig om een Arlo Chime te gebruiken?

Ja, je hebt een Arlo Base Station nodig om de Arlo Chime te kunnen gebruiken.

Hoeveel Arlo Chimes kan ik aansluiten op één Arlo Base Station?

Je kunt maximaal vijf Arlo Chimes aansluiten op één Arlo Base Station.

Kunnen meerdere Arlo Audio deurbellen op één Arlo Chime worden aangesloten?

Ja, dit is mogelijk.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.