• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1

Arlo Audio - Deurbel

Aanbevolen verkoopprijs € 89,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 86,97

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Upgrade de beveiliging van je huis naar slimme beveiliging met de Arlo Audio Doorbell. Communicatie op afstand en deurbelmeldingen houden je altijd op de hoogte. Het draadloze ontwerp maakt de installatie eenvoudig, zodat je binnen enkele minuten een betrouwbare beveiliging van je huis hebt.


De voordelen van de Arlo Audio Deurbel in één oogopslag:

 • Mobiele notificaties
 • Communicatie op afstand
 • Bezoek meldingen
 • Draadloos en weerbestendig

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

De Arlo Audio Deurbel is een eenvoudige manier om je beveiliging rond je huis te vergroten. Deze deurbel is een bijzonder goede aanvulling voor bestaande Arlo systemen, omdat hij naadloos integreert in het Arlo-ecosysteem. Arlo bewakingscamera's vormen een perfecte aanvulling op de deurbel, zodat je in de gaten kunt houden wie er voor de deur staat. De deurbel is ook draadloos, waardoor de installatie eenvoudig is. Vergeet niet dat voor deze deurbel een Arlo Base Station nodig is.

Productinformatie

 • Mobiele notificaties: Wanneer de deurbel is geactiveerd, ontvang je direct een oproep op je smartphone of tablet. Als een ander familielid de oproep aanneemt, krijg je een melding.
 • Communicatie op afstand: Communiceer met bezoekers en bezorgers via de Arlo app. De kraakheldere audio zorgt voor een eenvoudige overdracht. Zo kun je mensen laten weten dat je snel thuis bent of ze vertellen waar ze je pakketje moeten neerzetten.
 • Bezoek meldingen: Als je niet in staat bent om de deur te openen, kunnen bezoekers en gasten een bericht achterlaten zodat je die kunt beluisteren wanneer het jou uitkomt. Blijf op de hoogte van wie er langs is gekomen.
 • Draadloos en weerbestendig: De installatie is eenvoudig dankzij het draadloze ontwerp van de Arlo Audio Deurbel. Hij is ook bestand tegen zwaar weer, zodat je er zeker van kunt zijn dat je deurbel blijft functioneren.

Arlo Audio Deurbel in actie

Stel je voor dat je kunt communiceren met iedereen die bij je aan de deur komt, waar je ook bent. Met de Arlo Audio Deurbel ontvang je oproepen en meldingen wanneer de deurbel wordt geactiveerd door op de deurbel of bewegingsdetectie te drukken.

Een slim beveiligingssysteem

De Arlo Audio Deurbel biedt een veelzijdigheid aan functies van geweldige kwaliteit. Communicatie op afstand, berichten van bezoekers en snelle reacties zijn allemaal handig om je in contact te houden met je voordeur - en alles werkt naadloos samen. Als je bijvoorbeeld de telefoon niet kunt opnemen wanneer de deurbel is geactiveerd, heb je direct de mogelijkheid om snel te reageren en een vooraf ingesteld bericht naar je bezoekers te sturen. Als je de oproep mist, laat de Arlo deurbel de bezoeker een bericht opnemen zodat je kunt luisteren wanneer het jou uitkomt. Ongeacht de situatie zorgt Arlo ervoor dat je je bewust bent van en controle heeft over wat er voor je voordeur gebeurt.


Als je meer producten hebt van de Arlo-familie, is de Arlo Audio Doorbell de perfecte aanvulling op je Arlo systeem. De compatibiliteit van de deurbel met andere apparaten is een mooie aanvulling op je beveiligingssysteem. Hij past bijzonder goed bij de Arlo Security Cameras, die je in staat stellen om te zien wie er voor je voordeur staat. Net als bij andere Arlo-apparaten heeft de Arlo Audio Doorbell een Arlo Base Station nodig om te kunnen werken.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen9 x 4,5 x 2,8 cm
Gewicht74 gram
Stroomvoorziening2x AA batterijen
Inhoud doos1x Arlo Audio Deurbel, montage kit, 2x AA batterijen
Installatie
FAQs
Is het mogelijk om de Audio Deurbel van een stroomkabel te voorzien?

Ja, maar hij heeft nog steeds twee AA batterijen nodig.

Heeft de Arlo Audio Deurbel een Arlo Base Station nodig?

Ja, de Arlo Audio Doorbell heeft het Arlo Base Station nodig.

Heeft de Arlo Audio deurbel een bewegingssensor?

Ja, de Arlo Audio deurbel heeft een ingebouwde bewegingssensor.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie