8.5
Authorized reseller of Meer van Arlo

Arlo Videoserver + 4 HD Cameras VMS3430

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 599,00

Korting 0.00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 519,47 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Geofencing
Eenvoudige Installatie

Deze bundle biedt je 4 HD beveiligingscamera's die je helpen snel te reageren tijdens bijvoorbeeld een inbraak. De Arlo-camera's detecteren zowel beweging als geluid en waarschuwen je onmiddellijk wanneer de sensoren zijn geactiveerd. Vervolgens neemt hij een korte video op, die direct kan worden bekeken in de app. Je kunt ook overschakelen naar de livestream, zodat je een continu overzicht hebt van wat er aan de hand is.


De voordelen van de Arlo Videoserver + 4 HD Cameras (VMS3430) in één oogopslag:

 • Bekijk, download en deel
 • Onopvallend
 • Vraag het Google
 • Beschermt je privacy
 • Breid je systeem uit

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie

De HD-beveiligingscamera's van Arlo onderscheiden zich door hun dynamische ontwerp. De camera's werken op batterijen (met een totale levensduur van 4-6 maanden), zodat je ze rond je huis kunt plaatsen zonder ze dagelijks naar een oplaadstation te moeten brengen. Infrarood nachtzicht maakt de camera in staat om 's nachts beweging te detecteren, zodat de camera je huis 24/7 in de gaten kan houden. De vier camera's zijn geschikt voor gebruik buitenshuis en zijn IP65 gecertificeerd om regen en andere neerslag te weerstaan.

Meer details
Productinformatie

 • Bekijk, download en deel: Je kunt een van de videos die de camera de afgelopen week heeft opgenomen bekijken, downloaden of delen. Je kunt grappige video's delen die zijn genomen uit de omgeving van je huis, of download bewijsmateriaal om te laten zien aan de politie in het geval van een inbraak.
 • Onopvallend: Arlo's HD-camera is een van de kleinste beveiligingscamera's op de markt, die gemakkelijk in de palm van je hand past. Hij is nauwelijks waarneembaar, waardoor het minder waarschijnlijk is dat hij bij een inbraak wordt uitgeschakeld.
 • Vraag het Google: Als je gebruik maakt van Google Assistant, kun je deze raadplegen om de live stream op te roepen vanuit een specifieke kamer op je telefoon of tablet. Dit is een snellere manier om toegang te krijgen tot de live stream tijdens een beveiligingswaarschuwing, en ook handiger.
 • Beschermt je privacy: Jij bepaalt of de bewegings- en geluidsdetectie geactiveerd is. Je kunt een bewakingsschema maken, een bewakingsschema laten inschakelen op basis van je fysieke locatie (geofencing), of de sensoren van de camera's volledig uitschakelen.
 • Breid je systeem uit Met de Premium- en Elite-pakketten van Arlo kun je videoclips uit een groter tijdsbestek opslaan en je kunt meer cameras toevoegen aan je netwerk. Continuous Video Recording geeft je de mogelijkheid om echt alles op te nemen wat de camera ziet.

De Arlo 4 HD Cameras (VMS3430) in actie

Met het draadloze beveiligingssysteem van Arlo (VMS3430) kun je direct aan de slag. Dit pakket omvat alles wat je nodig hebt om je huis goed te beschermen tegen inbraak. Je hoeft alleen het basisstation aan te sluiten op je wifi-netwerk, de camera's te synchroniseren, de Arlo-app te downloaden en het is klaar voor gebruik. Deze cameras zijn volledig draadloos zodat je niet hoeft na te denken over stroomvoorziening en plaatsing van de cameras: hang ze op precies waar jij dat wil!

Kleine camera, goed beeld

Deze Arlo camera is heel compact, waardoor hij nauwelijks te zien zal zijn voor inbrekers. Ondanks zijn kleine formaat levert hij niet in op beeldkwaliteit! Bekijk altijd haarscherp beeld en ontvang bewegingswaarschuwingen via de bewegingssensor. Ook 's nachts kun je genieten van scherp beeld, er zit ook een goede nachtzicht functie op deze cameras.


De beelden van de cameras worden gratis opgeslagen in de cloud, maar wil je je netwerk uitbreiden of de cloud-opslag vergroten, kun je tegen betaling je plan uitbreiden om alles uit je systeem te halen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 10

Het in eerste instantie instellen van de camera's en het aansluiten op het basisstation kan wat tijdrovend zijn (je moet elke camera afzonderlijk instellen), maar het proces op zich is eenvoudig.

Productkwaliteit 8

Elke camera zit vol met technologie! Infrarood nachtzicht, dual motion en geluidsdetectie en IP65-gecertificeerd waterdicht. Een echt dynamische bewakingscamera voor thuis.

App/Software 8

Met de gebruiksvriendelijke Arlo-app kun je overal en altijd een oogje in het zeil houden zodat je meer veiligheid in je slimme huis hebt.

Functionaliteit 10

Vier beveiligingscamera's voor thuis die opnemen in 720p HD, direct e-mails en meldingen versturen, korte videos opnemen en je een constante livestream geven. Je kunt de camera's gebruiken voor bewegingsdetectie en geluidsdetectie om andere apparaten v

Betrouwbaarheid 8

Het basisstation heeft een totaal bereik van 9 meter, zodat je snel meldingen krijgt, zelfs als je de camera's in de verste uithoeken van je tuin aan de voor- en achterzijde plaatst. Bewegingsdetectie blijft 's nachts goed functioneren.

Ontwerp 8

Arlo heeft een van de kleinste beveiligingscamera's voor thuis ontworpen. Het is nauwelijks waarneembaar, met zijn witte behuizing die hem helpt zich aan te passen aan de meest moderne interieurontwerpen.

Gegevensbescherming 8

Video's worden voor een beperkte tijd opgeslagen en kunnen op elk moment worden verwijderd. Zorg er wel voor dat je wifi netwerk thuis gecodeerd is voordat je je Arlo-apparaat erop aansluit.

Prijs-kwaliteit 8

Een geweldig pakket voor klanten die al weten dat de Arlo het perfecte thuisbeveiligingssysteem voor hen is. Vooral goed voor diegenen die camera's in hun voor- en achtertuin willen installeren.

Het in eerste instantie instellen van de camera's en het aansluiten op het basisstation kan wat tijdrovend zijn (je moet elke camera afzonderlijk instellen), maar het proces op zich is eenvoudig.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Artikel nummerVMS3430-100EUS
Productafmetingen71 x 41 x 64 mm
Gewicht113 gram
Batterijen12 x CR123 (inbegrepen)
Installatie
FAQs
Is de magnetische bevestiging van de Arlo Camera bestand tegen sterke wind?

De magnetische houder is bestand tegen regen en wind. Het wordt aanbevolen om de camera naar binnen te halen tijdens zware weersomstandigheden zoals storm.

Hoe ver kan ik de camera van mijn router vandaan plaatsen?

De extra camera kan tot 9 meter van je router worden geplaatst. Voor hoogwaardige video's en snelle e-mails/meldingen moet je vermijden dat je de camera te ver van de router plaatst.

Kan ik aangeven in welke ruimte de camera zich bevindt?

Ja, je kunt aangeven in welke ruimte de camera zich bevindt en deze informatie gebruiken in combinatie met IFTTT en spraakassistenten (zoals de Google Assistant).

Hoe plaats ik de componenten ten opzichte van elkaar?

Afzonderlijke Arlo-camera's moeten minimaal 3 meter van elkaar verwijderd zijn. Elke camera moet bovendien minstens 3 meter van het basisstation verwijderd zijn.

Bij welke temperaturen werkt de camera?

De camera kan werken bij temperaturen tussen 0 en 50 graden Celcius.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.