8.8
Authorized reseller of Meer van Apple

Apple Watch Series 5 - Smartwatch (GPS)

Aanbevolen verkoopsprijs € 429,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 429,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Apple Watch Series 5 heeft Apple een nieuwe mijlpaal gezet in de wereld van de technologie. De Smartwatch heeft verbeterde rekenkracht en geïntegreerde GPS, een display dat twee keer zo helder is als zijn voorganger, is waterdicht tot 50 meter en kan ook gebruikt worden zonder constant verbonden te zijn met je iPhone. Dankzij de ingebouwde hartslagmonitor en de uitgebreide trainings- en activiteitenprogramma's is de Apple Watch Series 5 ook tijdens sportactiviteiten een geweldige gadget.


Alle voordelen van de Apple Watch Series 5 in één oogopslag:

 • Het helderste display
 • Krachtige rekenkracht
 • Geïntegreerde lichtsensor
 • Razendsnel opgeladen
 • Ingebouwde GPS

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De mogelijkheden van de Apple Watch Series 5 zijn zeer uitgebreid en zowel hard- als software zijn van de hoogste kwaliteit. Het OLED-display heeft een hoge resolutie, sensoren voor optimaal gebruik van de smart watch en relatief veel intern geheugen dus voldoende ruimte voor muziek, apps en andere gegevens. Opnieuw heeft Apple zichzelf overtroffen! De Watch Series 5 past perfect in je smart home en biedt de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheid en entertainment.

Productinformatie

 • Het helderste display: Volgens Apple beschikt de Series 5 over het helderste display dat Apple ooit heeft gemaakt. Dit is vooral duidelijk te zien in direct zonlicht.
 • Krachtige rekenkracht: Apps kunnen veel sneller worden geopend en het schakelen tussen toepassingen verloopt soepel. De Watch Series 5 is klaar voor complexere apps in de toekomst.
 • Geïntegreerde lichtsensor: Dit werkt intelligent en energiebesparend voor een lange levensduur van de batterij.
 • Razendsnel opgeladen: De oplaadtijd van de Apple Watch Series 5 tijdens de test was 1 uur en 46 minuten en de batterij gaat bijna twee dagen mee bij normaal gebruik.
 • Ingebouwde GPS: Dit betekent dat veel functies ook zonder een iPhone in de buurt gebruikt kunnen worden.

De Apple Watch Series 5 in actie

Hoewel de Apple Watch Series 5 er absoluut anders uitziet dan zijn voorgangers, is de hardware en software ook verbeterd. Zo werken de apps sneller en kunnen makkelijker worden terug gevonden. Het 8 GB geheugen betekent dat je veel apps en gegevens op je Apple Watch kunt opslaan. Muziekgegevens kunnen worden opgenomen tot maximaal 2GB, zodat er altijd voldoende ruimte is voor belangrijke toepassingen en gegevens. Bij spaarzaam gebruik gaat de batterij bijna twee volle dagen mee met minder dan twee uur opladen. Het stijlvolle OLED scherm heeft een formaat van 1,5 inch en een resolutie van 324 x 394 pixels, volgens Apple het helderste display ooit. De geïntegreerde lichtsensor zorgt voor de beste zichtbaarheid van het scherm, ook in zonlicht. Deze sensor zorgt daarnaast ook voor slimme energiebesparingen door optimale belichting.

Voor een gezonder leven

De hartslagsensor zorgt voor perfecte fitnessresultaten. Hij is daarnaast tot 50 meter waterdicht en kan zonder aarzeling worden gedragen tijdens het zwemmen in het zwembad of zelfs in de zee. De smartwatch mag echter niet gedragen worden voor recreatief duiken, waterskiën of andere watersporten op hoge snelheid of in dieper water.


Of het nu thuis, op het werk of tijdens het sporten is, je kunt altijd je sms'jes, e-mails, routes, gezondheids- of weergegevens op je pols lezen. Met een ingebouwde luidspreker en microfoon kun je zelfs met je Apple Watch Series 5 praten als je je iPhone bij je hebt. De verwisselbare polsbandjes zijn er in de maten 38mm en 42mm.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen4,2 x 3,6 x 1,1 cm
Gewicht45 g
Interne opslag8 GB
BehuizingAluminium
ChipDual‑Core Processor und geïntegreerde GPS
SensorenVersnellingsensor, gyrosensor, lichtsensor
DisplayOLED Retina Display (2e generatie) met Force Touch (1000 Nits), safierglas
Installatie
FAQs
Is de Apple Watch 5 waterdicht?

Ja, hij is tot 50 meter waterdicht, waardoor je er gerust mee kan gaan zwemmen.

Wat heb ik aan de ingebouwde GPS?

De GPS biedt een locatie van de Apple Watch. Dit betekent bijvoorbeeld dat je tijdens het hardlopen je route en je positie kunt zien, zelfs als je smartphone zich niet binnen het bluetooth-bereik bevindt.

Wat is de resolutie van het scherm van de Apple Watch 5?

Het 1,5 inch OLED display heeft een resolutie van 312 x 390 pixels.

Wat is er veranderd aan de apps?

De chip in Serie 5 is een dual-core SoC, of kortweg S2. Hierdoor starten apps sneller en verloopt de overgang van app naar app beter en soepeler. Dankzij deze rekenkracht is de Serie 5 optimaal uitgerust voor complexere apps.

Hoe lang gaat de batterij mee?

Volgens Apple gaat de batterij net als zijn voorganger 18 uur mee, maar we gaan ervan uit dat de batterij bijna twee volle dagen meegaat bij spaarzaam gebruik.

Hoe lang duurt het opladen?

Tijdens de test was de oplaadtijd 1 uur en 46 minuten.

Hoe meet de Series 5 mijn bloeddruk?

Via een optische sensor, die je aan de binnenkant van de smartwatch kunt zien.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.