8.9
Authorized reseller of Meer van Apple

Apple TV 4K - Multimedia-Player

Kleur
Opslagcapaciteit

Aanbevolen verkoopsprijs € 199,00

tink volumekorting Bij de aankoop van 2 of meer producten ontvangt u een extra volumekorting 0.00

€ 199,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
De termostaat kan gekoppeld worden aan raam- en deursensoren, om bij openen en sluiten de temperatuur aan te passen.
Compatibel met deur- en raamsensoren
Ondersteunt ten minste één muziekstreamingdienst (meer in de beschrijving).
Muziek Streaming
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Ondersteunt AirPlay2 om muziek af te spelen.
AirPlay2
Ondersteunt Netflix om films en tv-series af te spelen.
Netflix
Ondersteunt Prime Video voor het afspelen van films en TV-series.
Amazon Prime Video
Kan draadloos communiceren met andere Bluetooth apparaten
Bluetooth
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Kan gegevens uitwisselen in een lokaal netwerk via een netwerkkabel.
Ethernet/LAN
Geofencing
Eenvoudige Installatie

Met de Apple TV 4K, de nieuwste versie van de populaire multimedia speler, is het nu mogelijk om films, series en live streams af te spelen in een 4K HDR-resolutie. Dit maakt de beelden scherper, de kleuren helderder en realistischer, en kun je meer details zien. Voorwaarde hiervoor is natuurlijk dat je TV ook 4K ondersteunt. Met Siri en spraakopdrachten kun je eenvoudigweg zeggen wat je wilt bekijken zonder dat je de afstandsbediening of je telefoon gebruikt. Apple TV is niet alleen een entertainment ervaring, het is ook de centrale basis voor alle Apple HomeKit-compatibele apparaten. Met Apple TV kun je met de HomeKit App en Siri ook al je andere netwerkapparaten bedienen.


Alle voordelen van de Apple TV 4K in één oogopslag:

 • 4K HDR
 • Smart home besturing
 • 3 in 1
 • Al je foto's en video's direct op je tv

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Apple TV 4K is een allround systeem. Stream series en films in 4K HDR, speel games en interactieve apps, dim de lichten of bekijk camerabeelden van thuis terwijl je onderweg bent. Het aanbod dat Apple TV 4K biedt is zeer indrukwekkend gezien de functionaliteit en mogelijke functies in vergelijking met de prijs. Alle HomeKit-compatibele producten zijn volledig controleerbaar vanuit thuis.

Productinformatie

 • 4K HDR: De nieuwe Apple TV verzendt nu beelden naar je tv in 4K HDR. Het hogere aantal weergegeven pixels betekent meer details, helderdere en realistischere kleuren en een over het algemeen scherper beeld.
 • Smart home besturing: Alle HomeKit-compatibele producten van andere fabrikanten kunnen via de Apple TV worden geïntegreerd en via de HomeKit App worden aangestuurd.
 • 3 in 1: Gebruik Apple TV als een streaming box, gameconsole en centrale besturingseenheid voor je smart home.
 • Al je foto's en video's direct op je tv: Breng je eigen content zoals foto's, video's en muziek rechtstreeks over naar je tv via iCloud en Apple TV.

De Apple TV 4K in actie

Zodra je Apple TV 4K op je tv hebt aangesloten, kun je met de app je favoriete series, films of live shows streamen vanuit verschillende streamingdiensten en bibliotheken. De voorwaarde is wel dat je tv 4K-content kan weergeven om te kunnen genieten van 4K HDR. Het resultaat is meer details, helderdere en realistischere kleuren en een beter contrast. Dankzij de ingebouwde AX10 Fusion chip kan Apple TV 4K ook gebruikt worden om nog complexere games en interactieve apps af te spelen. De meegeleverde afstandsbediening met ingebouwde versnellingsmeter en gyrosensor wordt gebruikt als de controller. Naast de app op je iOS-apparaat of een goed geprogrammeerde tv-afstandsbediening kun je hiermee ook de andere functies van Apple TV 4K bedienen.

Maak van je huis een compleet netwerk

Apple TV 4K beperkt zich niet alleen tot video streamingdiensten en game-apps, maar is ook een slimme manier om van je huis een compleet netwerk te maken. Apple streeft naar compatibiliteit en maakt het mogelijk om producten van andere fabrikanten met elkaar te verbinden. Alle HomeKit-compatibele producten kunnen worden geïntegreerd, waaronder Philips Hue-lampen, slimme tado°-thermostaten, Netatmo-beveiligingscamera's en nog veel meer. Apple TV 4K fungeert als het centrum van je volledig geautomatiseerde huis met allerlei opties, die allemaal gemakkelijk te bedienen zijn via één app: de HomeKit-app. Doe de lichten uit met je iPhone, kijk wie er voor de deur van je huis staat met je iPad of regel de temperatuur met je Apple Watch. Met Apple TV 4K kun je je huis zelfs onderweg bedienen. HomeKit maakt ook onderscheid tussen kamers en scenario's. Je kunt bijvoorbeeld afzonderlijke lampen direct aansturen of scenario's creëren, zoals "avondsfeer", die alle apparaten in de scenario in- of uitschakelen.


De besturing van het apparaat is end-to-end gecodeerd, de gegevens worden lokaal op de apparaten van de gebruiker opgeslagen. Geen zorgen dus over de veiligheid van je gegevens.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Product afmetingenApple TV 4K: 35 x 98 x 98 mm, afstandsbediening: 38 x 124 x 6,3 mm
GewichtApple TV 4K: 425 g, afstandsbediening: 45 g
Beeld2160p, Dolby Vision en HDR10
Aansluitingen en interfacesHDMI 2.0a3, 802.11ac wifi met MIMO; gelijktijdig dual band (2.4 GHz en 5 GHz), gigabit ethernet, bluetooth 5.0, infraroodontvanger, geïntegreerde voedingseenheid
Siri afstandsbedieningBluetooth 4.0, infrarood versnellingsmeter en gyrosensor, Lightning Connector voor het opladen, oplaadbare batterij met enkele maanden per sessie (voor normaal dagelijks gebruik)
ProcessorA10X Fusion Chip met 64‑Bit
CompatibiliteitHD en UHD televisies met HDMI3
Inhoud doosApple TV 4K, Siri Remote, voedingskabel, Lightning naar USB Kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Met welke producten van andere fabrikanten is de Apple TV 4K compatibel?

Je kunt alle producten van andere fabrikanten integreren die zijn gemarkeerd met het "HomeKit-compatibel" teken. Op dit moment zijn Philips Hue en Eve producten een van de producten die bijvoorbeeld compatibel zijn.

Zijn er maandelijkse kosten?

Nee, de kosten voor Apple TV 4K bedragen slechts de eenmalige aanschafprijs. Bijkomende kosten worden alleen gemaakt indien gebruik wordt gemaakt van streaming diensten zoals Netflix.

Hoe kan ik Apple TV 4K bedienen?

Apple TV 4K kan worden bediend via de Home App, de meegeleverde Siri Remote of een programmeerbare TV-afstandsbediening.

Met welke TV's is Apple TV 4K compatibel?

Apple TV werkt met HD-tv's die een HDMI-aansluiting hebben. Als alternatief kun je Apple TV aansluiten op een monitor.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.