9.0
Authorized reseller of Meer van Apple

Apple Draadloze AirPod Oplaadcase

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 89,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 89,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Met de draadloze AirPod oplaadcase van Apple kun je je AirPods veilig opbergen en tegelijkertijd opladen. En door middel van de Qi-compatibiliteit kun je de case gemakkelijk zelf opladen zonder dat je daarvoor kabels nodig hebt.


De voordelen van de Apple Draadloze AirPod Oplaadcase in één oogopslag:

 • Veilige opbergcase voor je AirPods
 • Laadt je AirPods overal op
 • Draadloos opladen
 • Functioneert met alle Apple AirPods versies
 • Past in elke zak

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

De Apple Draadloze AirPod Oplaadcase beschermt je AirPods tegen beschadiging en verlies en is compact genoeg om in je zak te passen. Met draadloos opladen kun je je AirPod case opladen met elke Qi-compatibele draadloze lader. En met de Lightning-connector kun je de AirPod Case ook met een kabel opladen. Met de AirPod Oplaadcase zul je nooit meer onderweg te maken hebben met oordopjes zonder batterij.

Productinformatie

 • Veilige opbergcase voor je AirPods: De Apple AirPod Wireless Charging Case is de ideale bewaarcase voor je AirPods. De stevige case beschermt je AirPods tegen beschadigingen en de klep voorkomt dat je AirPods kwijt raken.
 • Laadt je AirPods overal op: Wanneer je je AirPods niet gebruikt, worden ze opgeladen in de draadloze AirPod Case. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over het batterijniveau. Met de AirPod Wireless Case kun je je AirPods meerdere keren volledig opladen.
 • Draadloos opladen: Plaats de Apple AirPod Wireless Charging Case op een Qi-compatibele laadmat om de oplaadcase op te laden. Er is ook een Lightning kabelaansluiting zodat je de lader ook via een kabel kunt opladen.
 • Functioneert met alle Apple AirPods versies: De Apple AirPod Wireless Oplaadcase is compatibel met alle AirPods vanaf de 1e generatie. Plaats je AirPods simpelweg in de lader om ze via bluetooth te koppelen met je smartphone of laptop.
 • Past in elke zak: De draadloze oplaadcase is even groot als de AirPod Case met kabel. Dit betekent dat de draadloze AirPod Case gemakkelijk in elke zak past en altijd makkelijk mee te nemen is.

Apple Draadloze AirPod Oplaadcase

Houd je AirPods veilig met de Apple Wireless Charging Case. Een ledlampje op de voorkant van de case vertelt je wanneer je AirPods worden opgeladen. De stevige case beschermt je AirPods tegen schade, en het magnetische klepje houdt ze veilig in de case. De draadloze AirPod Case heeft dezelfde grootte als de bedrade versie, dus hij past makkelijk in elke broekzak.

Maak je geen zorgen meer om het batterijniveau van je AirPods

De Apple AirPod Wireless Charger Case heeft voldoende capaciteit om je AirPods meerdere keren volledig op te laden. En je kunt altijd de huidige batterijstatus via je iPhone bekijken. Open simpelweg het klepje van je AirPod Wireless Case en er verschijnt een animatie op je iPhone die je de laadstatus van je AirPods en de case zelf laat zien. Qi-compatibiliteit maakt het mogelijk om de case ook zonder bedrading te kunnen opladen. Plaats hem eenvoudig op een Qi-compatibele laadmat en de case wordt opgeladen. Als je stopt met het opladen van de case, gaat het opladen van je AirPods gewoon verder in de oplaadcase. Als je thuis geen laadmat hebt, kun je de case ook met een kabel opladen via de Lightning Connector.


De Apple Wireless AirPod Oplaadcase bergt je AirPods veilig op en laadt ze tegelijkertijd op. Met de Qi-compatibele draadloze oplaadfunctie biedt de Draadloze AirPod Oplaadcase een duidelijk voordeel ten opzichte van de bedrade versie, met behoud van exact dezelfde grootte. Zorg dus voor meer comfort omdat je geen kabels meer nodig hebt voor het opladen van je AirPods.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen44,3 x 21,3 x 53,5 mm
Product gewicht40 g zonder AirPods
StroomvoorzieningDraadloos met Qi-compatibele laadmat of via de Lightning Connector met behulp van een apart verkrijgbare kabel
Inhoud doos1x Apple Draadloze AirPod Oplaadcase (AirPods niet inbegrepen)
Installatie
FAQs
Werkt de Apple Draadloze AirPod Oplaadcase met mijn oudere AirPods?

Ja, de draadloze AirPods lader is compatibel met alle AirPods vanaf de 1e generatie.

Is de Apple Oplaadcase waterdicht?

Nee, de robuuste behuizing is niet waterdicht. Zolang je de oplaadcase in je zak hebt, zouden een paar regendruppels geen probleem moeten zijn.

Heb ik een iPhone nodig om de draadloze AirPod Case te gebruiken?

Nee, de AirPods (niet inbegrepen) zijn dankzij bluetooth ook compatibel met Android toestellen. De lader zelf hoeft niet te worden aangesloten op je smartphone. Sommige functies van de AirPods worden echter alleen ondersteund door iOS-apparaten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.