9.3
Authorized reseller of Meer van Apple

Apple AirPods 2 - AirPods met Draadloze Oplaadcase

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 229,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 229,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Apple HomeKit

Met de Apple AirPods 2 In-Ear-oordopjes met draadloze AirPod Case krijg je maximale flexibiliteit en kwaliteit bij het luisteren naar je muziek. Haal de AirPods uit de case en ze zijn direct gekoppeld met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.


Alle voordelen van de Apple Airpods 2 in één oogopslag:

 • Hoogwaardige audio- en spraakweergave
 • 5 uur afspeeltijd
 • Snel opladen met de case
 • Draadloze laad-case
 • Siri is er voor je

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Richard

De Apple AirPods 2 - In-Ear oordopjes met draadloze AirPod Case zijn de perfecte oordopjes voor iedereen die een actieve levensstijl wil maar zijn of haar handen vrij wilt hebben. De oordopjes hebben een goede grip en zijn comfortabel om te dragen. Dankzij de draadloze laad-case is het opladen nog slimmer en eenvoudiger en blijven functies zoals Siri met een eenvoudige tik behouden.

Productinformatie

 • Hoogwaardige audio- en spraakweergave: Je krijgt een helder geluid en ervaart je lievelingsmuziek op een geheel nieuwe manier. Zelfs als je aan het bellen bent, zul je duidelijk verstaanbaar zijn, omdat het geluid wordt verbeterd door speciale sensoren.
 • 5 uur afspeeltijd: Met de AirPods kun je 5 uur naar muziek luisteren en 3 uur gesprekken voeren. Met de draadloze oplaad-case, die nog eens 24 uur lang extra afspeeltijd biedt, kun je lang van je favoriete muziek genieten.
 • Snel opladen met de case: De oplaad-case van de Apple AirPods 2 In-Ear oordopjes is uitgerust met een snellaadfunctie, na slechts 15 minuten ervaar je 3 uur luisterplezier en kun je 2 uur lang bellen.
 • Draadloze laad-case: Je krijgt bij de AirPods 2 In-Ear oordopjes een draadloze oplaad-case. Hierdoor kun je de case gemakkelijk opladen zonder kabels te hoeven gebruiken.
 • Siri is er voor je: Met slechts één tik op een van je AirPods kun je toegang krijgen en praten met Siri. Zo kun je snel afspraken opslaan in je agenda of de weg vinden in de stad door de routebeschrijving van Siri.

De Apple AirPods 2 In-Ear-oordopjes met draadloze case in actie

Met de Apple AirPods 2 In-Ear oordopjes met draadloze AirPod Case lanceert Apple een verbeterde versie van de eerste generatie AirPods. De AirPods bieden uitstekend geluid en vallen nauwelijks op. De extra lange levensduur van de batterij betekent dat je je favoriete muziek nooit hoeft te missen en dat je urenlang met beide handen vrij kunt praten.


Nog makkelijker en nog gebruiksvriendelijker

Om het volume aan te passen, het liedje te veranderen, iemand te bellen of te laten beschrijven hoe iets werkt, zeg je 'Hey Siri' en Siri helpt je. Je hebt de vrijheid om één of beide AirPods te dragen en door dubbel te tikken ga je naar het volgende nummer. Ook de case is geüpgrade en is in deze versie voorzien van een draadloze laadfunctie. Dit maakt het opladen nog slimmer en ongecompliceerder. Vooral in de auto is het draadloze opladen van je AirPods handig door ze op het laadkussen te plaatsen.


Apple overtreft zichzelf opnieuw in de tweede versie van deze Apple AirPods. De oordopjes maken automatisch verbinding met je smartphone, tablet of computer wanneer je ze uit de case haalt. Ondanks het compacte formaat produceert de hoofdtelefoon een uitstekend geluid en is dus een echte toevoeging.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Richard
Installatie 10

Zoals gebruikelijk bij Apple is de installatie zeer eenvoudig. Houd alleen de knop op de achterkant van de case ingedrukt en wacht tot de hoofdtelefoon na een paar seconden gesynchroniseerd is.

Productkwaliteit 10

De AirPods 2 zijn van hoge kwaliteit gefabriceerd en zitten comfortabel in het oor.

Functionaliteit 10

Bluetooth, Siri, Touch Commands, Draadloze laad-case, 5 uur afspelen

Betrouwbaarheid 9

De draadloze oordopjes zitten zeer comfortabel in het oor, waardoor je het dragen nauwelijks merkt. Hoe actief je dag ook is, de kans dat ze uitvallen is heel klein.

Ontwerp 9

Het bekende design van de witte AirPods wordt ook gebruikt bij de AirPods 2.

Prijs-kwaliteit 8

De AirPods 2 kunnen heel erg veel en de prijs weerspiegelt dit.

Zoals gebruikelijk bij Apple is de installatie zeer eenvoudig. Houd alleen de knop op de achterkant van de case ingedrukt en wacht tot de hoofdtelefoon na een paar seconden gesynchroniseerd is.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenAirPods: 16,5 x 18,0 x 40,5 mm, case: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm
GewichtAirPods: 4 g, case: 38 g
ConnectiviteitBluetooth
BatterijduurAirPods met case: meer dan 24 uur luisteren, 3 tot 18 uur bellen. AirPods enkel opgeladen: tot 5 uur luisteren, 1 tot 3 uur bellen. 15 minuten opladen in de case staat gelijk aan 3 uur luisteren of tot 2 uur bellen.
SensorenTwee Beamforming microfoons, twee optische sensoren, versnellingsmeter, stemversnellingsmeter, twee optische sensoren
Inhoud doosAirPods, case, Lighting naar USB kabel
Installatie
FAQs
Waarvoor is de knop op de achterkant van de case?

De knop wordt gebruikt om verbinding te maken met je smartphone. Door de knop langer ingedrukt te houden, verbinden de oordopjes met je smartphone.

Is een draadloze oplaadstation inbegrepen?

Nee, deze zal apart gekocht moeten worden.

Kunnen de AirPods ook verbonden worden met een Android telefoon?

Ja, de AirPods zijn normale bluetooth-oordopjes die kunnen worden gekoppeld met Android-apparaten.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie